МЕСЕЦ НА ЛГБТИК ИСТОРИИ „History month“ – 2022

Месец на историите за ЛГБТИК – „History Month“- 2022. Отново е октомври и отново за поредна година стартира конкурса на гондация „Крокус“ – „Месеца на ЛГБТИК истории“. Всеки желаещ може да сподели, анонимно/ с псевдоним или с името си своята реална, преразказана или измислена история, вдъхновена от ЛГБТИК гордостта. Споделяме истории, за да кажем останалите, че не са сами, че могат да намерят решение за своя живот.Да споделяме значи да живеем свободно, без страх, без омраза. Разкажете своята история в стих, разказ, есе, видео или фоторазказ, колаж, комикс или каквато форма си изберете за свободна изява. Как може да участвате в конкурса? – чрез този линк: https://forms.gle/NBfNXLNgxWXsDxCGA . Първите 3 най добри творби ще получат специална награда и грамота, а творбата им ще бъде публикувана на интернет сайта на фондация „Крокус“ – www.crocusbg.eu .

Крайният срок за участие е 06 ноември 2022 г. Резултатите от конкурса ще бъдат на оповестени на 12 ноевмри 2022 г.

Инициативата History Month LGBTIQ, стартира за първи път в България през месец октомври 2020 г. Идеята е всяка година  да споделим нашите и Вашите ЛГБТИК истории и опит, които да вдъхновят всички, които търсят и се нуждаят от промяна и действие за едно по толерантно и обединено общество, без език на омразата и дискриминация.

Победителите в конкурса ще получат статуетка, а най-добрите творбите ще бъдат публикувани на страницата на организацията www.crocusbg.eu и в социалните медии.

Линк към формуляра за изпращане на вашите истории: https://forms.gle/LKkmhV5UJw5T4Zzx8

КатегорииAR

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *