Представители на фондация “Крокус” взеха участие в обучение на тема ,,Взаимоотношения с LGBTI хора за бъдещи инициативи”

На 24.10.2020г. в гр. Пловдив, се проведе обучителен семинар за бъдещи събития, инициативи и активизъм, свързани с ЛГБТИ- общността, организирано от младежка ЛГБТИ организация “Действие“.

На събитието участваха представители на Фондация “Крокус”, които се влючиха активно в програмата.Програмата влючваше три сесии: Изграждане на взаимоотношения, време за промяна, планиране на събития.

Събитието започна със запознанство на участниците, като всеки от тях разказа за себе си. След което бяха поставени следните цели: да опознаем другите активисти, да проявим личен интерес за бъдещи инциативи,събития и лична мотивация, да привлечем нови хора към общността. Задачите на групите от Пловдив и Бургас трябваше да напишат своите бъдещи планове. Като затова имаха три цели: консолидиране и общностна подкрепа, видимост,информираност и изостряне на чувствителност в обществото, промяна на политики, партньорства,образование и недискриминация. На обучението се изгради силна и подкрепяща общност между двете групи,като си дадоха обещание,че ще работят заедно занапред.

КатегорииAR

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *